Thursday 8 May 2008

Σκοπός του ιστολογίου

Αγαπητοί επισκέπτες,

Μετά από ένα υπέροχο Καλοκαίρι με πλούσια δραστηριότητα από μέρους του συλλόγου μας, η ιστοσελίδα μας ενημερώνεται σταδιακά με νέα άρθρα, ανταποκρίσεις και φωτογραφίες. Σας καλούμε όλους και ιδιαίτερα τους νέους Αγιοστρατίτες να συμμετάσχετε στην προσπάθεια αυτή με ιδέες, φωτογραφίες και άρθρα.
Η ιστοσελίδα του συλλόγου μας φτιάχτηκε και ενημερώνεται με σκοπό την προβολή του νησιού μας, τη παροχή χρήσιμων πληροφοριών και νέων σχετικών με το νησί μας και τη σύσφιγξη των σχέσεων των απανταχού Αγιοστατιτών.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε (συνδυασμός web page και blog) μας επιτρέπει να έχουμε ένα πολυσυμμετοχικό και ταυτόχρονα δυναμικό διαδικτυακό τόπο με απώτερο σκοπό την συνεχή ενημέρωση του με θέματα και φωτογραφίες για τον Αη-Στράτη καθώς και την συμμετοχή και νέων του νησιού μας στην διαδικασία αυτή. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σ’ αυτή τη προσπάθεια αλλά και όποιος έχει προτάσεις για την αναβάθμιση του διαδικτυακού μας τόπου μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας.

Καλή σας περιήγηση.