Monday 18 January 2010

Ετήσια γενική συνέλευση και κοπή της πίτας του συλλόγου μας

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στον γνωστό πλέον, τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Coral, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της πίτας του συλλόγου των απανταχού Αγιοευστρατητών. Με την παρουσία περίπου 120 μελών του συλλόγου, το κλίμα ήταν όπως πάντα θερμό και ευχάριστο με τα σχέδια για το ερχόμενο Καλοκαίρι να είναι στην πρώτη γραμμή στα διάφορα πηγαδάκια.
Ιδιαίτερη στιγμή, η βράβευση από τον σύλλογο με τιμητική πλακέτα του αείμνηστου Βασίλη Μανικάκη για το ανεκτίμητης αξίας φωτογραφικό υλικό που άφησε σαν κληρονομιά σε όλους εμάς που αγαπούμε τον Αη-Στράτη. Την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Φανή Μανικάκη – Νικολαντή που μας τίμησε με την παρουσία της.
Κατά τη γενική συνέλευση, έγινε απολογισμός του έργου του συλλόγου όπου δόθηκε έμφαση σε μια σειρά από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν ή συνεχίστηκαν το 2009.
- Δυστυχώς, οι συμπατριώτες μας που χρειάστηκαν αίμα λόγω προβλήματος υγείας ήταν αρκετοί φέτος και ο σύλλογος μπόρεσε να τους συμπαρασταθεί αυτές τις δύσκολες στιγμές παρέχοντας αίμα μέσω της απόλυτα πετυχημένης λειτουργίας της τράπεζας αίματος που δημιουργήθηκε για όλους τους Αγιοστρατήτες.
- Η 6μηνιαία εφημερίδα μας, “Τα νέα του Αη-Στράτη”, έφτασε πλέον στην τέταρτη έκδοση και μαζί με την ιστοσελίδα του συλλόγου, ενημερώνουν και κρατούν τους Αγιοστρατήτες “κοντά” στον αγαπημένο τους τόπο.
- Η χοροεσπερίδα μας πέρσι τον Φεβρουάριο ήταν κατά γενική ομολογία από της πλέον πετυχημένες.
- Έγιναν μια σειρά από ενέργειες για την καλύτερη ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση του νησιού μας.
- Αναλάβαμε πρωτοβουλίες ώστε στο νησί μας να δημιουργηθεί ένα καταδυτικό πάρκο γεγονός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του νησιού και στην προστασία του φυσικού του θαλάσσιου πλούτου.

Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου που με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου αποδεικνύουν την αγάπη τους. Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στους χορηγούς της εφημερίδας μας και στον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου μας Άρη Κουνενίδη για τη συνεχή τους στήριξη.

Όλα τα μέλη του ΔΣ, με πρωτοστάτη τον πρόεδρο Γιώργο Νικολέτο και τη συμπαράσταση όλων των μελών, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και το 2010 να είναι μια χρονιά πλούσια σε προσφορά από τον σύλλογο για το καλό του Αη-Στράτη και όλων των Αγιοευστρατητών.


Καλή χρονιά σε όλους