Monday 23 February 2015

Ετήσια Γενική Συνέλευση και χορός

Την Κυριακή 15  Φεβρουαρίου 2015,  πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου μας στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΚΙΟΥΡΤΟΣ, στη συμβολή Λεωφόρου Ποσειδώνος και Αλίμου. Μετά το τέλος της συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας. Παρευρέθησαν 120 μέλη και φίλοι του συλλόγου οι οποίοι και διασκέδασαν στη συνέχεια  με το μουσικό σχήμα ΡΕΜΠΕΤΙΕΝ κάτω από ήχους νησιώτικων τραγουδιών. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από πλούσια λαχειοφόρο κλήρωση με πολλά δώρα προς ενίσχυση του συλλόγου.  
    Η  τυχερή του νομίσματος της βασιλόπιτας ήταν η Λίζα η Μακρή η οποία και κέρδισε ένα δώρο προσφορά των κοσμηματοπωλείων Παπαδάκη. Της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
     Συγχαρητήρια σε αυτούς που βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και στους χορηγούς συντοπίτες μας για τα πλούσια δώρα τους.
   Σας  υπενθυμίζουμε την αιμοδοσία του συλλόγου σε συνεργασία με το νοσοκομείο Γεωρ. Γεννηματάς η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου από τις 9:00 έως τις 13.00 στο νοσοκομείο Γεννηματά. Ευχόμαστε και αυτή τη φορά η συμβολή σας να είναι μεγάλη.













Καλή Σαρακοστή σε όλους,

Το ΔΣ του συλλόγου