Monday 2 April 2018

Θερμά συλληπητήρια για τον θάνατο του επίτιμου πρόεδρου του συλλόγου μας, Άρι Κουνενίδη

       Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια, εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου των απανταχού Αγιοευστρατιτών ''Ο Άγιος Ευστράτιος'' στην οικογένεια του εκλιπόντος Άρι Κουνενίδη.
        Ο 'Αρις Κουνενίδης διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου μας και συγκεκριμένα από τις 18.05.1998 έως 10.12.2007 με μεγάλη επιτυχία, με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση στο δύσκολο έργο του. Ο σύλλογος τον τίμησε ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο πρόεδρό του αφού ήταν αυτός που με την πρώτη εκλογή του, του έδωσε νέα πνοή και όραμα. 
         Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του ο σύλλογός μας έγινε μέλος των λημνιακών συλλογών ΟΛΣΥ όπου και διατέλεσε για μεγάλο διάστημα γεν. γραμματέας της. Με το έργο του άφησε παρακαταθήκη σε όλους τους μετέπειτα συνεχιστές του. Προσωπικό του έργο και της συζύγου του ήταν η αναστήλωση της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, πράξη η οποία θα μας θυμίζει το πείσμα του και το μεγαλείο της ψυχής του.
         Η απώλεια του μας γεμίζει θλίψη. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε στο κοιμητήριο του Π. Φαλήρου την Τετάρτη 21.03.2018 και ώρα 12:00. Ο σύλλογος των απανταχού Αγιοεστρατιτών ''Ο Άγιος Ευστράτιος'' εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην σύζυγό του και τον γιο του.