Thursday 31 January 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019



             ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΓΙΟΕΥΣΤΡΑΤΙΤΩΝ  << Ο  ΑΓΙΟΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ >>
         Ταχυδρ. Διευθ. : Σόλωνος   27,  174 55 – Άλιμος
                              Τηλ. & Φαξ :210–9822273
              e-mail : syllogos-agiosefstratios@hotmail.com
 
 
   
        
 
Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019.
 
Αγαπητά μας μέλη και φίλοι, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
 
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για την έλευση του καινούριου έτους, υγεία, ευημερία και τύχη.  Ας είναι το νέο έτος η απαρχή έμπνευσης, δημιουργίας και εξέλιξης για όλους.
 
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί φέτος
στις 03 Μαρτίου 2019, ημέρα Κυριακή (ώρα προσέλευσης 12:30) στην Μουσική Ταβέρνα "Ελιάς Γη" (Ελευθερίου Βενιζέλου 11 και Φραγκισκάτου στο
Ν. Φάληρο όπισθεν νοσοκομείου METROPOLITAN). Για την διευκόλυνσή σας και για όσους προσέλθετε στην εκδήλωσή μας με ι.χ. αυτοκίνητο, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνεργασίας της ταβέρνας με ιδιωτικό parking, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ειρήνης & Γιαννόπουλου το κόστος στάθμευσης καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας ορίζεται στα 3€.  Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνελεύσεως, θα προβούμε σε πλήρη ενημέρωσή σας για τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας το προηγούμενο έτος.
           
Το μενού της ταβέρνας είναι πλούσιο, συνοδευόμενο από άφθονο κρασί.  Η τιμή της ατομικής πρόσκλησης διαμορφώθηκε στα 8€ για τα μέλη και τα παιδιά και στα 16€ για τα μη μέλη και τους φίλους του συλλόγου.  Την συγκέντρωσή  μας θα ομορφύνουν με τη μουσική τους οι μουσικοί και τραγουδιστές του μαγαζιού, οι οποίοι υπόσχονται ένα αξέχαστο γλέντι. Ευελπιστούμε να είστε όλοι εκεί αφού είναι από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε όλοι εμείς, που η καρδιά μας χτυπά για τον ‘’ΑΗ-ΣΤΡΑΤΗ’’ μας  να γίνουμε μια παρέα, να επικοινωνήσουμε  και να διασκεδάσουμε.
 
Σιώνα Σ. 6976-138147 – Μαργαρώνη Μ. 6942-714175 – Τσαρικτζιάν Α. 6977-248517 – Νικολέτος Γ. 6974-707570
 
Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος                                                                       Η Γενική Γραμματέας
                                                  
Σοφία Γ. Σιώνα                                                                  Μαρία Ι. Μαργαρώνη