Wednesday 26 January 2011

Κοπή πίτας και εκλογές νέου ΔΣ

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στην γνώριμη πια αίθουσα του ξενοδοχείου Κοράλ με την καταπληκτική θέα στο Σαρωνικό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας και η εκλογές για την ανάδειξη του καινούριου Δ.Σ. Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη καθώς 130 συντοπίτες και φίλοι μαζευτήκαμε και δημιουργήσαμε και πάλι την ζεστή Αγιοστρατίτικη ατμόσφαιρα που τόσο μας λείπει κατά την διάρκεια του Χειμώνα.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος του Νησιού μας κος Μπάμπης Μακρής, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας κος Άρης Κουνενίδης, ο πρόεδρος της ΟΛΣΥ κος Αντώνης Καραγιάννης και ο πάτερ Αναστάσιος από την ενορία παλαιού Φαλήρου που ευλόγησε την πίτα του συλλόγου.
Οι εκλογές ανάδειξαν καινούρια και παλαιά μέλη στο ΔΣ δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον μείγμα εμπειρίας και φρέσκων ιδεών το οποίο ελπίζουμε να συνεχίσει και να διευρύνει το έργο του συλλόγου για το καλό του τόπου μας και των απανταχού Αγιοστατιτών. Το καινούριο Δ.Σ. αποτελείται (με αλφαβητική σειρά) από τους: Γιάννη Βλαστό, Γιάννη Γιάννου, Γιάννη Κουτρούλη, Παναγιώτη Κριτσίκη, Χρήστο Μάκο, Σοφία Μακρή, Γιώργο Νικολέτο, Σοφία Σιώνα, Αντώνη Κουγιαγκά (α’ αναπληρωματικό μέλος), Αναστάσιο Παπαδόπουλο (β’ αναπληρωματικό μέλος) και Παναγιώτη Τράμπαρης (γ’ αναπληρωματικό μέλος). Το ΔΣ θα συνεδριάσει την Δευτέρα 24-1-2011 για να εκλέξει το προεδρείο.
Το επόμενο μας ραντεβού είναι την Κυριακή 27-2 στη μια το μεσημέρι στο κέντρο “ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ” για τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας. Φροντίστε να προμηθευτείτε προσκλήσεις έγκαιρα καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.