Wednesday 28 January 2015

Eτήσια τακτική Γενική Συνέλευση και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,

    Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2015  με υγεία και χαρά.

    Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και στην κοπή  της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του  Συλλόγου μας .Θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 12.00 το μεσημέρι, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΚΙΟΥΡΤΟΣ», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 22 και Αμφιθέας στον Άλιμο.

    Τα θέματα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα είναι ο απολογισμός των πεπραγμένων για το έτος 2014, ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2014 και η απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη. 

    Μετά την ολοκλήρωση της Τακτικής Συνέλευσης  θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας  του συλλόγου μας καθώς και γλέντι με φαγητό και ποτά. Θα υπάρχει ορχήστρα νησιώτικων τραγουδιών για όλα τα μέλη του συλλόγου μας τα οποία θα παρευρεθούν καθώς επίσης και για όλους τους φίλους μας. Θα μας διασκεδάσουν  το μουσικό σχήμα  ΡΕΜΠΕΤΙΕΝ, στο μπουζούκι ο Φώτης Βεργιόπουλος, στο ακορντεόν η Αυγερινή Γάτση, στην κιθάρα ο Κωστής Κωστάκης και στο βιολί ο Γιάννης Ζαριάς.  

    Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ για όλα τα μέλη μας και για όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών. Θα περιλαμβάνει πλούσιο μενού με απεριόριστα ποτά και αναψυκτικά. Τα τυχόν μη μέλη και οι φίλοι του συλλόγου που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 18 ευρώ κατά άτομο.

    Θα είναι τιμή και χαρά μας να  σας δούμε όλους εκεί για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος. Παράλληλα μπορείτε να προμηθευτείτε και το ημερολόγιο του 2015 με φωτογραφικό υλικό από το νησί μας.

Με τιμή   για το ΔΣ
                                              
Η  Πρόεδρος                                      Η  Γεν.Γραμματέας


Σιώνα  Σοφία                                          Μακρή  Σοφία